Παρόν

Το νησί της Ρόδου βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Αιγαίου Πελάγους, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από τις ακτές της Μικράς Ασίας.

Όντας ένα απ’τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, με το διαμαντένιο της σχήμα, η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί των Δωδεκανήσων, με έκταση 80 περίπου χλμ. σε μήκος, 40 περίπου χλμ. σε πλάτος, και 120.000 κατοίκους.

Το βουνό του Προφήτη Ηλία υψώνεται περίπου στα 700 μέτρα, σε ένα περιβάλλον όπου το βραχώδες εσωτερικό του νησιού δένει αρμονικά με τα χαώδη δάση των Πεύκων και των Κυπαρισσιών, που κατακλύζουν την περιοχή και συντηρούν το σπάνιo και μοναδικό είδος ελαφιών Dama Dama.

Το ξενοδοχείο Έλαφος είναι ένα επιβλητικό κτίριο, ιταλικής κατασκευής και φινέτσας, όπου διατηρεί όλες τις επιρροές και αποχρώσεις της ιστορίας του, καθώς σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέρετρου με όλες τις υπηρεσίες που ονειρεύεστε, συνοδευόμενες από αθλοπαιδιές και ποικίλα πολιτισμικά δρώμενα.

Τα αξιοθέατα και οι πολύμορφοι ανοικτοί χώροι που περιβάλλουν το ξενοδοχείο, συνδέονται μεταξύ τους από ένα εκτεταμένο δίκτυο περιπατητικών μονοπατιών, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την αυθεντική και ποιοτική φιλοξενία με πεζοπορία, ποδηλασία βουνού και δρόμου, τοξοβολία υπαίθρου, orienteering κ.α.

Comments are closed.