Εκδηλώσεις

Το Elafos Hotel είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη φιλοξενία επαγγελματικών ραντεβού, συσκέψεων, σεμιναρίων και μικρών συνεδρίων.

Το Ξενοδοχείο «’Έλαφος» προσφέρει την δυνατότητα να μετατρέψετε την εκδήλωσή σας σε αξέχαστη εμπειρία ενσωματώνοντάς την στην ιστορία του χώρου, χαρίζοντάς σας ένα κομμάτι στην αιωνιότητα. Ρωτήστε μας για πακέτα προσφορών προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Σε χώρους υψηλής αισθητικής και ατμοσφαιρικής διακόσμησης, φιλοξενούμε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, στην γοητεία της ελληνικής φύσης.

Το κεντρικό  κτίριο είναι  χωρισμένο σε μεγάλους και μικρούς χώρους, εσωτερικούς  και εξωτερικούς με δυνατότητα φιλοξενίας  250 με 300 ατόμων, είτε σε σύνολο,  είτε σε ανεξάρτητες  μικρότερες ενότητες. Η πολυμορφία του χώρου επιτρέπει την διεξαγωγή παράλληλων εκδηλώσεων όπως γάμων, βαπτίσεων, δείπνων, συναντήσεων επαγγελματικού χαρακτήρα και λοιπών πολιτισμικών εκδηλώσεων .

Απολαύστε την πιο μαγευτική γαμήλια γιορτή με θέα τις βουνοκορφές του Προφήτη Ηλία. Επιλέγοντας το Elafos Hotel για το γάμο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία, άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές εγκαταστάσεις στη διάθεση σας.

Previous
Next
Previous
Next